•   coachsyaa_diet:
  • BILA MUSIM CUTI SEKOLAH . Dah tiba waktu cuti sekolah ni ramai yg akan balik kampung.. . TAK Salah raikan masakkan ibu tapi perlu berpada².. setakat merasa ok lah, tapi mostly kita kan melantak bukan merasa.. . Tips makan di kampung: - 1) Pilih karbo daripada karbo kompleks spt sayuran & ulam ( kalau nak nasi ambil suku je) - 2) Skip minum air manis, kalau TERPAKSA cukup sekadar segelas sahaja utk sehari, air kosong ambil 3-6L sehari utk bilas balik.. - 3) Makan lebih protein drp ikan,ayam dada - 4) Rajin diri membuat kerja rumah spt kemas ruang tamu, cuci toilet, sapu laman rumah, jgn ddk sahaja sambil tgk tv😉 . Join program You Can Lose Weight From Home. 100% online sahaja. Promosi potongan 50% yuran untuk intake bulan Jun 2019. . Coach Syaid +60197105171 http://hubungicoachsyaid.wasap.my/ 👉 klik link di bio coach untuk details program . .

    #csyaid #teamckrosliza #loseweighttips #brunei #lovewhatyouare #changeitnow #instaquote #fitnessmotivation #programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #harianmetro #wanitahariini #malaysia #tipssihat #motivation #dailyquote #dontgiveup #changeyourhealthylife #sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet #eatclean #dontcheat #trustyourself #chaseyourdream #detox #freshfood
    #кокшетаумассажкамнями #beautyfulgirl #gold #turistando #labelnamamurah #blackportrait #worldoftanks #tabriz #windynoon #angeldelaindependencia #taekwondo #mabolla #labeltudung #фитнесмотивация #сброситьвес #watchs #здоровье #книжнаяполочка #alinazik #jahit #cosplaylove #nanamica #illustrationsketch #hana #Travel #vignacapanna #memoryboxkiev #saxo #Кухнинск #кератиновоевосстановление #aniharebeleri #ekoeleştiri #империятекстиля #kanchipuram #ayahuasca #travelaustralia #lfl #üsküdarsahili #бесплатныйволгоград #элитнаябижутериямосква #intecro #coupe #kulinerjogja #поминаниеаллаха #dogumlekesi #судный #minimalism #viajero #Moscow #deadshot