#aidijuma

#aidijuma

Total media:524.700

Top Posts

Alhamdulilah rezeki tak diduga🤧..tq team @aidijuma untuk gift #myway25 ..tak sangk...


Hi Assalamualaikum Everyone ! So this is one of our model for #tutorialtudung tau ...


Selamat berhujung minggu! Haaa, for sure design yang ni akan cepat je soldout nanti. ...


New deisgn 😍😍😍😍 Cairr tak tgok koleksi terbaru drp @aidijuma . SPECIAL fo...


Hai uolls 😂😂 . Aidijuma Scarf, #scarfwithsoul -wear it as you . . . #aidijuma ...


Happy Birthday to my lovely wife’s @nazeera_nad 😍😍😘 Terima kasih,,, nah ha...


Jadi lah ek utk harini.. jemput datang ramai2 dkt butik #aidijumatanjongkarang atas ...


Sangat lightweight and yang penting material yang senang betuk. Antistarch, jimat mas...


Orang kata cinta itu buta 😆 Begitulah juga butanya cinta sis pada @jubahsouq ❤ ...


Most recent

[NEW RELEASED- KOLEKSI LEBARAN] . . TUDUNG KALIS KEDUT kini released 12 design..shar...


[NEW RELEASED- KOLEKSI LEBARAN] . . TUDUNG KALIS KEDUT kini released 12 design..shar...


[NEW RELEASED- KOLEKSI LEBARAN] . . TUDUNG KALIS KEDUT kini released 12 design..shar...


[NEW RELEASED- KOLEKSI LEBARAN] . . TUDUNG KALIS KEDUT kini released 12 design..shar...


[NEW RELEASED- KOLEKSI LEBARAN] . . TUDUNG KALIS KEDUT kini released 12 design..shar...


[NEW RELEASED- KOLEKSI LEBARAN] . . TUDUNG KALIS KEDUT kini released 12 design..shar...


[NEW RELEASED- KOLEKSI LEBARAN] . . TUDUNG KALIS KEDUT kini released 12 design..shar...


[NEW RELEASED- KOLEKSI LEBARAN] . . TUDUNG KALIS KEDUT kini released 12 design..shar...


[NEW RELEASED- KOLEKSI LEBARAN] . . TUDUNG KALIS KEDUT kini released 12 design..shar...


[NEW RELEASED- KOLEKSI LEBARAN] . . TUDUNG KALIS KEDUT kini released 12 design..shar...


[NEW RELEASED- KOLEKSI LEBARAN] . . TUDUNG KALIS KEDUT kini released 12 design..shar...


[NEW RELEASED- KOLEKSI LEBARAN] . . TUDUNG KALIS KEDUT kini released 12 design..shar...


Akhlak yang cantik mampu menawan sepasang hati. Tudung yang cantik... ... Jeng Jeng ...


#sampulduitraya #sampulduitrayamurah #sampulduitrayamalaysia #sampulduitrayaborong #s...


#sampulduitraya #sampulduitrayamurah #sampulduitrayamalaysia #sampulduitrayaborong #s...


#sampulduitraya #sampulduitrayamurah #sampulduitrayamalaysia #sampulduitrayaborong #s...


#sampulduitraya #sampulduitrayamurah #sampulduitrayamalaysia #sampulduitrayaborong #s...


PreOrder❗️❗️❗️ Sampul Duit Raya 2019 (READY MADE) 📌 material : 128gsm ...


PreOrder❗️❗️❗️ Sampul Duit Raya 2019 (READY MADE) 📌 material : 128gsm ...


PreOrder❗️❗️❗️ Sampul Duit Raya 2019 (READY MADE) 📌 material : 128gsm ...


PreOrder❗️❗️❗️ Sampul Duit Raya 2019 (READY MADE) 📌 material : 128gsm ...


PreOrder❗️❗️❗️ Sampul Duit Raya 2019 (READY MADE) 📌 material : 128gsm ...


KOLEKSI BAJU RAYA BY AYANNA... LAWA SGT..😍😍 JOM BERGAYA DI HARI LEBARAN NNT DGN...


KOLEKSI BAJU RAYA BY AYANNA... LAWA SGT..😍😍 JOM BERGAYA DI HARI LEBARAN NNT DGN...


⁣ ⁣ 🎉BAWAL BEADS INARA🎉⁣ _________________________________________⁣ ⁣...


⁣ ⁣ 🎉BAWAL BEADS INARA🎉⁣ _________________________________________⁣ ⁣...


Bawal Warisan Basic Plain and Bawal Warisan Swarovski Crystal Tabur by Dirs. • Bawa...


Bawal Warisan Basic Plain and Bawal Warisan Swarovski Crystal Tabur by Dirs. • Bawa...


Bawal Warisan Basic Plain and Bawal Warisan Swarovski Crystal Tabur by Dirs. • Bawa...


Bawal Warisan Basic Plain and Bawal Warisan Swarovski Crystal Tabur by Dirs. • Bawa...


Bawal Warisan Basic Plain and Bawal Warisan Swarovski Crystal Tabur by Dirs. • Bawa...


Bawal Warisan Basic Plain and Bawal Warisan Swarovski Crystal Tabur by Dirs. • Bawa...


Bawal Warisan Basic Plain and Bawal Warisan Swarovski Crystal Tabur by Dirs. • Bawa...


Bawal Warisan Basic Plain and Bawal Warisan Swarovski Crystal Tabur by Dirs. • Bawa...


Bawal Warisan Basic Plain and Bawal Warisan Swarovski Crystal Tabur by Dirs. • Bawa...


Bawal aidijuma readystok baru harga digambar tidak termasuk pos Amek 3 helai ke atas ...


Bawal aidijuma readystok baru harga digambar tidak termasuk pos Amek 3 helai ke atas ...


Bawal aidijuma readystok baru harga digambar tidak termasuk pos Amek 3 helai ke atas ...


Bawal aidijuma readystok baru harga digambar tidak termasuk pos Amek 3 helai ke atas ...


Bawal Warisan Basic Plain and Bawal Warisan Swarovski Crystal Tabur by Dirs. • Bawa...


Bawal Warisan Basic Plain and Bawal Warisan Swarovski Crystal Tabur by Dirs. • Bawa...


Bawal Warisan Basic Plain and Bawal Warisan Swarovski Crystal Tabur by Dirs. • Bawa...


Bawal Warisan Basic Plain and Bawal Warisan Swarovski Crystal Tabur by Dirs. • Bawa...


Bawal Warisan Basic Plain and Bawal Warisan Swarovski Crystal Tabur by Dirs. • Bawa...


Bawal aidijuma readystok baru harga digambar tidak termasuk pos Amek 3 helai ke atas ...


🌹 Tupperware Brands... boleh order dari 19 - 25 Mei 2019 / selagi stok masih ada.....


Bawal aidijuma readystok baru harga digambar tidak termasuk pos Amek 3 helai ke atas ...


Bawal aidijuma readystok baru harga digambar tidak termasuk pos Amek 3 helai ke atas ...


Bawal aidijuma readystok baru harga digambar tidak termasuk pos Amek 3 helai ke atas ...


Bawal aidijuma readystok baru harga digambar tidak termasuk pos Amek 3 helai ke atas ...


Bawal aidijuma readystok baru harga digambar tidak termasuk pos Amek 3 helai ke atas ...


Bawal Warisan Basic Plain and Bawal Warisan Swarovski Crystal Tabur by Dirs. • Bawa...


Bawal aidijuma readystok baru harga digambar tidak termasuk pos Amek 3 helai ke atas ...


Bawal aidijuma readystok baru harga digambar tidak termasuk pos Amek 3 helai ke atas ...


Bawal aidijuma readystok baru harga digambar tidak termasuk pos Amek 3 helai ke atas ...


Bawal aidijuma readystok baru harga digambar tidak termasuk pos Amek 3 helai ke atas ...


Bawal aidijuma readystok baru harga digambar tidak termasuk pos Amek 3 helai ke atas ...


Bawal aidijuma readystok baru harga digambar tidak termasuk pos Amek 3 helai ke atas ...


Bawal aidijuma readystok baru harga digambar tidak termasuk pos Amek 3 helai ke atas ...


Bawal aidijuma readystok baru harga digambar tidak termasuk pos Amek 3 helai ke atas ...


Bawal aidijuma readystok baru harga digambar tidak termasuk pos Amek 3 helai ke atas ...


Bawal aidijuma readystok baru harga digambar tidak termasuk pos Amek 3 helai ke atas ...


Bawal aidijuma readystok baru harga digambar tidak termasuk pos Amek 3 helai ke atas ...


Ready Stok BerbawaL PearL by Divascarf dipagi Raya pun dah sangat cantik √Mutiara...


Ready Stok BerbawaL Plain/kosong Divascarf dipagi Raya Berminat www wasap.my/6014...


Ready Stok BerbawaL Plain/kosong Aidijuma dipagi Raya Berminat www wasap.my/601461...


#sampulraya #sampulduitraya #sampulduitrayamurah #sampulduitrayamalaysia #sampulduitr...


Yesss restok again. Berbunga bunga hati Nurul bila tengok sis ni pakai bawal bunga Ro...


#ootd #ootdhijab #hotd #hijaboftheday #aidijuma #inneraidijuma @aidijuma #aidijumasca...


Mo p sungkai sm famili dlu arini lama suda x berkumpul #ootd #ootdhijab #hotd #hijabo...


Mlm ini jam 8mlm SHOCKING SALE Di shopee KARPET TATAMI BESAR GEBOO‼️ arini AHAD 8...


DENDANG PERANTAU RM32 exclude postage . 📌 Material:Italian Cotton Viole 📌 Size:...


Load More